Saturday, June 5, 2010

Malam Sinar Gemerlapan 2010

mungkin sudah agak terlambat aku nak cerita pasal ni, tapi aku nak cerita jugak. dalam entri aku sebelum2 ni, aku ada cakap pasal benda ni tapi takda post gambar kan? so, enjoy those pictures k. haruslah malam tu asyik bergambar ja kan kejanya. semua pun dah dressed up cantek2, hensem2, smart2, comel2.. so, apalagi. begambar ja la.


::sesi fotografi ngan VVIP::



::final year student mula berarak masuk::


::duduk dan makan::



::one of the food::



::one of the show::



::Qabil Ambak::









6 comments:

Wan Haffiz said...

waa..da jd akauntan brjaye r lpas ne..:)

khaziella said...

wan, hehe blum jadi akauntan lagi. jauh lagi benda nk tempuh. hehe

Wan Haffiz said...

pepun gud lark..akaun ne mmg payah r..sakit kpala blajar..:)

khaziella said...

yup,thanks!
amek akaun jgk ek? gud luck k!
haha tu msti blum g praktikal lagi...fuuhhhhhh!

Wan Haffiz said...

haah..hanye org yg amik akaun je yg akan tau betape 'senangnye' akaun..semoga dipermudahkan segalanyer..:)

khaziella said...

yah. u too! Aminn.. hehe